Dhurata lëkure të punuar me dorë me monogram & logo

Dhurata juaj ideale e Krishtlindjeve

Artikujt unikë të bërë me dorë nga Manufaktur Stierbinder në Mynih janë dhurata perfekte për Krishtlindje. Zgjidhni atë të duhurin për të dashurit tuaj nga gama jonë e gjerë. Ne do të ishim të lumtur t'ju këshillonim personalisht në bisedën tonë ose nga telefoni.

fletore lëkure-iniciale kafe
Fletore lëkure me dhuratë të Krishtlindjeve të monogramuar
libri prej lëkure logoja e karitës së berlinit
Fletore lëkure me logo Dhuratë për Krishtlindje
lëkure-mousepad-konjak-me-monogram
Mouspad lëkure me monogram dhuratë për Krishtlindje
Stierbinder me monogram
Personalizimi: monogram, emër, stemë, logo
Ndërmarrja e qelqit Stephens
Tapë lëkure për zyrë - logo
Mbajtëse xhami lëkure
Fletore kamoshi e kuqe me shkronjë të madhe monogrami
Kutitë e dhuratave
Stierbinder Kartolina
Dhurata dhe kartolina për Krishtlindje
Shitësi ynë kryesor

Për kompaninë tuaj: dhurata për klientët

"Ata që ndalojnë reklamat për të kursyer para, mund të ndalojnë orën e tyre për të kursyer kohë."(Henry Ford)

MANUFAKTUR STIERBINDER Mallra lëkure me personalizim

Në Mynihun tonë Manufaktur përfunduar nga profesionistë me dashuri në punë me dorë në kushte të drejta dhe në standardet gjermane të pagave. 

Si një nga materialet më të vjetra në historinë njerëzore lëkure e vërtetë ka një kuptim shumë të veçantë dhe nuk mund të imitohet nga ndonjë material tjetër. Artikujt prej lëkure, të punuar me dorë dhe i personalizuar, janë ndër artikujt më ekskluzivë të dhuratave ndonjëherë.

Ne prodhojmë pajisje lëkure me monograme, emra dhe logo: zbrazës xhepi, jastëk reporteri, artikuj lëkure të cilësisë së mirë, mbathje, unaza çelësash, jastëkët e miut, dyshekët dhe pajisjet shtëpiake.  Bërë për të matur siç kërkohet është e mundur gjithashtu. Qoftë si një pjesë e vetme, botim i vogël apo botim më i madh: Stierbinder është kontakti juajnëse doni të shkëlqeni me vëmendje të veçantë nga klientët dhe miqtë tuaj. Me produktet tona me cilësi të lartë ju lënë pas në raste të veçanta si Panaire apo përvjetore tregtare një përshtypje e qëndrueshme.

Ne vlerësojmë qëndrueshmërinë: Zinxhirët e shkurtër të furnizimit dhe emetimet e ulëta të CO2 janë shumë të rëndësishme për ne.
Ne i burojmë të gjitha materialet tona të para nga Gjermania, Austria, Italia, Spanja dhe Polonia. Ne kemi optimizuar paketimin tonë për të shmangur mbeturinat e panevojshme të plastikës ose letrës. 
Transporti kryhet me Go Green Co2 në mënyrë neutrale.